Szavatosság és jótállás

Megrendelések visszautasítása

Webáruházunk fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására. A visszautasítás a megrendelés egy részére, vagy a teljes megrendelésre vonatkozhat. Részben történő teljesítésre csak a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!
 

Garancia

Az Ön által megrendelt termékekre garanciát vállalunk, gyártótól függően 12 illetve 24 hónap. A termékhez mellékelt garancia levélen szereplő elérhetőségeken (Fényhid Kft.. elérhetőségei) kaphat bővebb felvilágosítást további teendőiről. A termék visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli. A portósan (utánvéttel) küldött csomagokat társaságunk nem veszi át!
 
Amennyiben a megrendelt áru hibás, vagy a szállítás során megsérült (és a futárnál jegyzőkönyv készült), akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ez esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk (kapcsolat menüpont alatt tájékozódhat). Amennyiben az áru visszaküldhető, kérjük, küldje vissza a terméket a számlával együtt címünkre. Ennek költségét mi viseljük.
 

Elállás joga és menete

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.
 
A jogszabály teljes szövege elérhető például a http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.KOR címen
 

Elállási jog gyakorlásának menete 

Amennyiben a webáruházban vásárolt és élni szeretne elállási jogával, azt jelezheti a fent meghatározott elérhetőségeinek valamelyikén írásban. Levélben történő elállási jog gyakorlás során a levél postára adásának időpontját vesszük figyelembe. (Kérjük feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel levelét!)
 
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével vagy nyitva tartási időben személyesen juttassa vissza társaságunk fenti címére! Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat társaságunk nem veszi át!
 
Fontos tudnivaló: ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, írásos jegyzőkönyv készül (két tanú jelenlétében) a csomag kibontásáról, illetve a visszaküldött termék megvizsgálásáról. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése miatt van szükség (pl. hogy a visszaküldött termék valóban hiányos vagy sérült volt-e?).
 
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a cégünk a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Egyeztetés alapján, postai úton vagy nyitva tartási időben személyesen történő visszajuttatás is lehetséges. A termék árán felül a termék esetleges kiszállítási költsége is visszajár a vásárló részére ebben az esetben. 
 
A vásárlót nem terheli semmilyen más költség a termék visszaszállításának díján kívül, azonban kötelezhető a nem rendeltetésszerű használat kárának megtérítésére.
 
Az elállás jogát nem érintik azon esetek, amennyiben a terméken a használatból vagy nem a Fényhid Kft. munkatársai által végrehajtott szervizelésből eredő elváltozások láthatók, nem kerül visszaszolgáltatásra az összes tartozék, ill. a garancialevél. A csomagolásnak nem szükséges bontatlannak lennie.
 
Nem illeti meg az elállás joga a Vásárlót, amennyiben a termék teljesen egyedi, a vásárló kérésére került elkészítésre (pl. Elektra egyedi méretű és színű fényhídak), vagy a terméke(ke)t rendelkezésre, kipróbálásra bocsájtott mintadarab útján, a Vásárló egyedi kérésére rendelik meg és az teljes egészében megegyezik a korábban kipróbált és/vagy bemutatott mintadarabbal, továbbá olyan termék esetén, amelyenk ára a Fényhid Kft. által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingazdozásoktól függ. 
 

Webáruház üzemeltetőjének adatai:

Cégnév: Fényhid Kft.
Székhely: 1182 Budapest, Halomegyházi utca 2/B.
Adószám: 24898346-2-43
Cégjegyzék szám: 01 09 188187
A cégjegyzéket vezető cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság 
Elektronikus elérhetőség: info@rozswagen.hu
Telefon: +361 2950545     +3630 9430435